Malibu Salon

Despre noi

Noi iti putem oferi toata stralucirea de care ai nevoie. Idealul echipei noastre este acela de a crea pentru fiecare femeie un look unic, special. Pentru a cunoaste cat mai bine dorintele tale, dialogul este foarte important.

Profesionalism
Seriozitate
Clienti fericiți

De ce sa vii acum?

Te vom surprinde chiar din primul moment cu promotii, tratament deosebit si servicii de top.
Te invitam sa descoperi nenumaratele posibilitati prin care Malibu Salon poate aduce lumea frumusetii la tine.

Suntem o echipa tanara de profesionisti, specilizata in servicii de infrumusetare: frizerie, coafor, manichiura-pedichiura, cosmetica si masaj.

Toate produsele folosite in salonul nostru sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului in saloanele de infrumusetare. Personalul nostru calificat participa periodic la seminariile de perfectionare oferite de partenerii nostri, printre care mentionam: Wella, Kerastase, SP, Londa, Kupio, Gigi, Repechage, OPI, Gerovital Echilibru

Va asteptam mereu cu drag, intr-o atmosfera placuta, cu o cafea buna, un fundal sonor relaxant si un zambet. Tinerii nostri specialisti va vor demonstra ca stapanesc perfect metodele de a va face sa straluciti, sa fiti speciali, sa uitati de stres si sa redeveniti plini de viata. Apelati la noi pentru a va remodela frumusetea si pentru a va regasi magia unei imagini perfecte.

Call Now Button